Welkom! » Log in » Registreer een nieuw account

Zoute boter verovert de hele wereld.

Gepost door JohnCopier 
Zoute boter verovert de hele wereld.
31 May 2018 12:49
Boven tafel: Culinair historica Charlotte Kleyn en culinair journalist Mara Grimm proberen de geschiedenis en trends van eten boven tafel te krijgen.

[www.parool.nl]

John

Life is always better when I wine.

Koken is meer dan een recept.
Re: Zoute boter verovert de hele wereld.
31 May 2018 17:40
Brood, boter en zout samen met een glaasje Banyuls is wel een van mijn favorieten.
Lang niet gehad nu ik er over nadenk!



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 31/05/2018 17:40 door RobertKoopman.
Re: Zoute boter verovert de hele wereld.
31 May 2018 18:51
Zout is fout. Niet zo letterlijk maar dan toch. Maar enkele korrels zout bij chocolade en caramel is een orgasme.

John

Life is always better when I wine.

Koken is meer dan een recept.
Re: Zoute boter verovert de hele wereld.
31 May 2018 19:32
Geen laag zout, maar een stukje stokbrood met goede boter en dan wat grof zeezout erover doen.
Zo’n beetje tussen duim en wijsvinger.
Met Banyuls is dat echt aan te raden.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen