Welkom! » Log in » Registreer een nieuw account

Huisregels

Gepost door RobertKoopman 
Huisregels
22 November 2014 09:19
Huisregels

Deze huisregels hebben tot doel dit prikbord een veilig en aangenaam discussieplatform te laten zijn voor alle bezoekers.

Dus:
Niet schelden of bedreigen - niet op het wijn-prikbord maar ook niet per e-mail aan een bezoeker.
Geen pornografisch materiaal of links daarnaar.
Geen racistische uitlatingen of links daarnaar.
Geen schokkend materiaal of links daarnaar.
Geen links naar illegale zaken als warez, mp3's, simlocks en dergelijke.
Geen reclame (spammen).
Geen berichten die niets met het onderwerp van dit prikbord te maken hebben.
Felle en heftige discussies zijn toegestaan, zo lang je een ieder in zijn/haar waarde laat.
Probeer je op dit wijn-prikbord te gedragen zoals je doet wanneer je iemand in het echt ontmoet.
Respecteer andere bezoekers. Bezoekers van alle leeftijden en niveaus doen mee aan de discussies op dit wijn-prikbord. Het is toegestaan om adressen van websites (URL's) in je bericht op te nemen. Indien je echter naar websites linkt die wettelijke grenzen en/of de grenzen van het fatsoen overschrijden, wordt je bericht verwijderd.
Van berichten die strafbare feiten bevatten, wordt aangifte gedaan bij de politie.
Door gebruik te maken van dit wijn-prikbord verklaar je je bekend en akkoord met deze huisregels.

Privacy
Bij deelname aan discussies is het invullen van een geldig e-mailadres verplicht.
Je kunt ervoor kiezen om de functie "E-mailadres verstoppen" te gebruiken. Je e-mailadres is dan niet zichtbaar voor andere bezoekers.
De beheerder van dit wijn-prikbord zal je e-mailadres en/of je IP-adres nooit publiceren of op enige andere wijze aan derden ter beschikking stellen tenzij de beheerder daartoe op wettelijke grond wordt verplicht. Het laatste punt van bovenstaande huisregels is zo'n wettelijke grond.

Misbruik
Als je je niet aan deze huisregels houdt kan de beheerder je berichten verwijderen. Bij herhaaldelijk misbruik kan de beheerder je op de zwarte lijst plaatsen. Je kunt dan niet meer deelnemen aan discussies.
Van berichten die strafbare feiten bevatten, wordt aangifte gedaan bij de politie.
We adviseren je zeer dringend aangifte te doen bij de politie indien je naar aanleiding van berichten op dit wijn-prikbord wordt gestalkt en/of bedreigd.

Disclaimer
Berichten op dit wijn-prikbord vertegenwoordigen de mening van de afzender. Dat een bericht op het wijn-prikbord staat wil dan ook niet zeggen dat de inhoud ervan de mening vertegenwoordigt van en/of de instemming heeft van de beheerder van dit wijn-prikbord.
De beheerder van dit wijn-prikbord kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de geplaatste berichten. De beheerder van dit wijn-prikbord behoudt zich het recht voor om gebruikers zonder opgaaf van redenen te weigeren of om berichten te verwijderen2 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 22/11/2014 16:39 door RobertKoopman.
Deze discussie is gesloten.