Welkom! » Log in » Registreer een nieuw account

National Rosé Day + How To Make Frosé

Gepost door JohnCopier 
National Rosé Day + How To Make Frosé
27 May 2019 18:55
National Rosé Day + How To Make Frosé

Niet vergeten; 8 juni


[www.wtso.com]

John

Life is always better when I wine.

Koken is meer dan een recept.
Re: National Rosé Day + How To Make Frosé
27 May 2019 19:54
Was het maar elke dag 8 juni cool smiley
Maar frosé? Dat lijkt mij, verwoed rosé drinker (even in ruste), dan weer helemaal niets!

Gaan ze in het artikel eerst uitleggen dat rosé toch een serieuze wijn is om er vervolgens van alles en nog wat aan toe te voegen?
Als je een rode wijn zou mixen met hagelslag, slagroom, haring en sprinkels krijg je iedereen over je heen grinning smiley
Re: National Rosé Day + How To Make Frosé
28 May 2019 10:18
Gewoon voor de 8ste juni een doos rosé in huis halen en er lekker voor gaan zitten. Beter nog, een clubje vrienden uitnodigen. Knoflook, stokbrood en garnalen er bij!!! Wok op de BBQ en gaan. Een rosé drinker vraagt niet veel, wanneer het maar lekker is. smoking smiley

John

Life is always better when I wine.

Koken is meer dan een recept.
Re: National Rosé Day + How To Make Frosé
08 June 2019 17:06
Geen BBQ op deze dag van de rosé cool smiley
Ding waait steeds uit!

Geen rosé voor mij vandaag, blijf op de kilo’s letten tenslotte.
Ik heb er nu 36,8 achter mij gelaten eye popping smiley
In 21 weken honger lijden is dat geen slecht resultaat dacht ik.
Re: National Rosé Day + How To Make Frosé
09 June 2019 15:29
Ik heb gisteren ook maar eens een rosé gedronken. Van Weingut Salwey uit Baden. De Glottertaler Spätburgunder (Pinot Noir) Weissherbst Kabinett Trocken uit 2016 met 12,5% alc. Een mond vol maar dan heb je ook wat. Mooi droog. Viooltjes, framboos en kers. Heerlijke doordrink wijn. Daarbij een stukje lamsrack. Om en om en een paar tikken op 180 graden in de oven. Alleen maar wat zout en peper. Natuurlijk fritten met Belse zalf. Die 8ste juni houden wij er in.

John

Life is always better when I wine.

Koken is meer dan een recept.



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 09/06/2019 19:16 door JohnCopier.
Re: National Rosé Day + How To Make Frosé
11 June 2019 19:19
When is a rosé not a rosé?

Mijn favo is Domaine de la Mordorée. Tenminste, van deze opsomming.

[timatkin.com]

John

Life is always better when I wine.

Koken is meer dan een recept.
Re: National Rosé Day + How To Make Frosé
11 June 2019 21:05
Mijn favoriete rosé blijft toch Tempier.
Maar mijn vaste verkoper heeft ze nog niet?
Elk jaar vraag ik mij af wanneer zijn ze er eigenlijk?
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen